La Plataforma per la Salut de les Terres de L’Ebre, us convoca a una reunió informativa el proper dia 2 de novembre a les 20:00h de la tarda, al MASET, c/ Perot el Cantador nº 1, Sant Carles de la Ràpita, c.p 43540, Tarragona.
Entrada lliure.

*Telèfon de contacte per consultar algun dubte : 977-74-07-97/ 977-74-45-10
E-mail-  associaciofamiliarsebre@hotmail.es

 
La Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre és una associació nascuda de la preocupació de nombrosos ciutadans usuaris i treballadors de la salut sense cap vinculació política, sindical, ni empresarial, per aturar el greu deteriorament del sistema sanitari provocat per les retallades a les nostres terres.
L’objectiu principal de la plataforma és vetllar i lluitar per mantenir una salut universal moderna, accessible, segura, efectiva, eficaç, i de qualitat.

 

 

http://www.ebresalut.org/ebresalut/index.html

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger