El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va acollir la presentació a la comarca de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i de la web cuidadorascronicos.com, amb la participació de més de seixanta persones relacionades amb l’àrea d’atenció a les persones.

Durant la presentació, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha reiterat que la prioritat del consell és «les persones i les seves necessitats». Jardí ha destacat la «bona feina» dels professionals que treballen a l’àrea de serveis a les persones de l’ens comarcal i ha valorat molt positivament les dues iniciatives presentades.

La presentació de la web cuidadorascronicos.com ha anat a càrrec de la doctora Mar Lleixà, infermera, psicòloga i professora del departament d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, i de Montserrat Garcia, infermera i documentalista de l’equip del projecte i també professora del departament d’infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

Cuidadorascronicos.com és una eina destinada a cuidadors no professionals de pacients crònics, i inclou informació sobre com cuidar i com cuidar-se, on trobar ajudes i recursos. També inclou un punt de trobada on compartir amb altres cuidadores experiències i coneixements.

La presentació de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre ha anat a càrrec del seu president, Paco Moya, de la secretària de l’entitat, Margarita Risa, de la treballadora social, Àngels Duran, i de Maria Jesús Moreno, administrativa. Durant la presentació han destacat els objectius i les activitats que desenvolupa l’associació en relació amb les famílies de persones amb algun trastorn mental.

Segons han explicat, l’associació vetlla per la millora assistencial, la rehabilitació i la reinserció laboral i social dels malalts mentals en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques, i treballa per sensibilitzar la societat i les administracions sobre la problemàtica que envolta la malaltia mental.

 

  

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger