En data 25 d’octubre, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’ Ebre ha celebrat el dia Mundial de la Salut Mental i el 10é aniversari de la seva creació.

A les 11h. del mati el grup de grallers de Tortosa va iniciar la seva actuació a l’entrada de l’Auditori Felip Pedrell on es van rebre totes les autoritats, diferents membres professionals participants en les ponències, socis i població en general de les quatre comarques que dóna cobertura dita Associació.
Seguidament al mateix Auditori es van portar a terme les diferents ponències   presentades pel President de l’Associació Sr. Francisco Moya i Reverte.

Els ponents participants en la taula rodona van ser:

• Sra. Cristina Vila, Directora Mèdica de la Fundació Pere Mata de les Terres de l’Ebre.
• Sra. Ana Algueró, Regidora de Serveis Socials de l’ Ajuntament de Tortosa.
• Sr. Adam Tomàs, Director del Servei Territorial d’Acció Social i Ciutadania.
• Sr.Xavier Trabado, President de la Federació d’ Associacions de Familiars i Persones amb Problemes de salut mental de Catalunya.
Cadascun dels membres va exposar el coneixement sobre la malaltia mental, així com  el desenvolupament del treball que estan realitzant els diferents departaments i la previsió de futur vers al nostre territori.  
Seguidament a les 14,30h. es va celebra el Dinar de germanor a la Nau del Parc.
L’acte va estar presidit per la Consellera de Salut, Honorable Sra. Marina Geli i l’alcalde de Tortosa Il•lustríssim Sr. Ferran Bel.
La cloenda de la jornada va estar ameniçada  a les 16,30h. pel grup: Quico, Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries va representar l’ espectacle “ No es pot Viure “.

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger