q

Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a les Terres de l’Ebre, Alcanar, i 21 Aniversari de l’Associació AFMMTE.

El passat dissabte dia 5 d’octubre va tenir lloc, la Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a les Terres de l’Ebre, Alcanar, i 21 Aniversari de l’Associació AFMMTE.

L’acte va estar organitzat per l’Associació AFMMTE i el Club Social Terres de l’Ebre. La jornada es va iniciar a les 11:30h del matí a l’Ajuntament d’Alcanar, on es van concentrar tots els participants amb les pubilles, representació institucional i la «Xaranga Alcanar». Des d´allí es va programar una marxa popular pels carrers del centre de la població, i a les 12:30h va tenir lloc l’arribada al Centre Cívic.

A les 14 hores es va celebrar el Dinar Popular, a continuació es va procedir a l’entrega del 2n i 1r premi del «Concurs de Fotografia d’Instagram», amb una foto de la Salut Mental en Positiu.

El guanyador del concurs va ser Jordi Fiol Munar, amb una foto del Mur de John Lennon, a Praga, va guanyar un dinar per a 2 persones, al Restaurant «Els Ullals«, d’Amposta. El segon premi va ser per a @ariadnajorort, es va realitzar un sorteig entre tots els participants i va guanyar 2 entrades per anar al cinema.

Des de la nostra Entitat, volem donar les gràcies a l’Ajuntament d’Alcanar, per la implicació i generositat, també a tots els veïns i entitats que ho van fer possible. Gràcies a tots pel vostre escalf i per deixar-nos gaudir també de les vostres magnífiques Festes Quinquennals.


q     q

q     q

q     q

q     q

q     q

q             q



Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger