L’AJUNTAMENT , ASSOCIACIONS I ENTITATS LOCALS DE

 

 

 LA RÀPITA AMB LA MARATÓ DE TV3

 

El passat dia 13 de desembre, L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre juntament amb les Associacions i entitats locals de La Ràpita, va organitzar unes activitats encaminades a la recaptació per la Marató de TV3, que aquest any anava adreçada a La recerca biomèdica sobre malalties minoritàries.

Degut al mal temps de fred i pluja que va fer durant tot el matí, es va tindre que modificar el programa previst , anul·lant la venda d’articles, la concentració a la Plaça de Cóc i posteriorment la marxa per la nostra població.

Per fi, es va decidir traslladar-nos al Pavelló Firal, en principi una mica desil·lusionats pel malt temps, però després la gent es va desplaçar amb els paraigües i vam quedar sorpresos, de la gran col.laboració en general per part de les entitats i gent del poble en general.

 

El programa va ser el següent:

 

·        A les 11 del matí, concentració al Pavelló Firal de Sant Carles de la Ràpita.

·        Seguidament, venda de mocadors, globus i tiquets per al sorteig de 2 Quadres de la Biennal  d’Art. Tot aquest material per fer la recaptació, va estar cedit per L’Ajuntament i les seves respectives Regidories.

·        A les 12 del matí, va començar la festa amb la ballada dels GEGANTS, amb els capgrossos i dolçaina. A continuació va actuar la banda de L’Agrupació Musical Ràpitenca, després L’Esbart Dansaire, ens van deleitar amb unes Jotes, i sobretot els que van agradar molt van ser els més petits. 

·        A la 13h , es va fer el sorteig dels Quadres. Al mateix moment es va fer l’entrega, ja que van sortir els agraciats. 

A continuació , es va sortir del Pavelló , i una vegada fora tota la gent, es va fer la “Enlairada de tots el Globus “.

            L’acte, va concloure amb un recompte de Recaptació d’aquesta jornada, en la qual es va recollir la quantitat de 2.408€.

 

L’Associació va disposar d’un bus pel desplaçament dels seus socis de les diferents poblacions, per col.laborar amb aquest Acte. Finalment tots plegats vam anar a dinar a un restaurant de la nostra població, on vam quedar tots molt satisfets.

 

* Des de l’Associació volem donar les gràcies a totes les Associacions i Entitats Locals, pel suport que ens van oferir des de el primer moment que vam contactar amb elles.

El mateix suport el vam rebre per part de Il·lm. Sr. Miquel Alonso i de la  Sra. Conchi Vizcarro ( Regidora d’acció social i ciutadania ). Ja que aquest dia va ser tot tant ràpid , que no vam pogué donar la paraula  a tots dos. I per part nostra no es vam poder acomiadar degudament.

 

  

  

  

  

   

 

  

  

 

  

  

 

 

¡¡FINS LA PROPERA MARATÓ!!

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger