La Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre és un espai de reflexió, intercanvi de recursos i treball de col·laboració per tal de promocionar l’atenció integral de la salut mental al territori.

Des de la Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre defensem que la salut mental és quelcom important per totes les persones, i seguirem treballant per impulsar millores en el seu tractament i integració a la comunitat del nostre territori.

La Taula de Salut Mental de Terres de l’Ebre va constituir l’any 2013 i hi estan implicats tots els agents relacionats amb l’atenció en salut mental del territori: les entitats del tercer sector (associacions de famílies i persones amb problemes de salut mental), els serveis i recursos relacionats amb la salut mental, l’administració pública local, l’administració comarcal, la Diputació i la representació territorial de conselleries i organismes de la Generalitat de Catalunya.

Els objectius principals de la Taula de Salut Mental són:

  • Articular espais de treball en l’àmbit local amb el compromís, implicació i participació de tots els agents.
  • Promoure activitats i línies d’intervenció específiques adreçades a la prevenció dels problemes de salut mental i les addiccions en l’àmbit comunitari.
  • Enfortir i potenciar el treball en xarxa i transversal, coordinant tots els agents implicats en salut mental dins del territori.

Així, les àrees específiques d’actuació de la Taula van adaptant-se en funció de les necessitats detectades al territori, sent actualment la línia de treball més rellevant la sensibilització en salut mental i la lluita contra l’estigma.

Amb aquest objectiu, i en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), des de la Taula es duran a terme diferents accions al llarg de tot el mes d’octubre.

Més infomació de les Activitats de la Taula de Salut Mental Terres de l’Ebre. (Aquí).

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger