El passat diumenge dia 17 d’octubre, a  l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita, es va celebrar l’acte de commemoració del  «Dia Mundial de la Salut Mental», organitzat per l’Ajuntament de la Ràpita i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre.  El nostre company Eduard Cabanes del Club Social Terres de l’Ebre, ens va llegir una poesia feta pels usuaris del Club. També es  va fer una xerrada sobre la «Salut Mental», a càrrec de les psicòlogues Francesca Monclús, psicòloga especialitzada en psicologia clínica i Àngels Piquet, psicòloga, psicoterapeuta i mediadora familiar. Silvia Berbís va presentar l’acte i als membres de la Junta AFMMTE i professionals de l’entitat i del Club Social. Finalment es va projectar la pel.lícula «Toc Toc»,  una comèdia molt divertida que anava sobre el Trastorn Obsessiu Compulsiu.

       

       

       

Por james

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger