🏆L’ulldeconenca Èlia Arnau guanya el primer premi del Concurs de Relat de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre al #Montsià.
👉És alumna de 2n d’ESO de l’ Institut Manuel Sales i Ferré.
📜Durant l’acte d’entrega, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig Castell li ha lliurat un diploma i un val de 100€ per bescanviar en material escolar.
ℹ️ La Taula de la Salut Mental de les Terres de l’Ebre organitza aquest concurs annualment per tal de sensibilitzar i desestigmatitzar els problemes de salut mental.
Enguany, a més, s’ha convidat als infants i adolescents a parlar i expressar-se amb la màxima naturalitat sobre aquest tema en l’àmbit educatiu.
Enhorabona Èlia! 👏👏
Font: Facebook Consell Comarcal del Montsià

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger