El passat dijous 18 de novembre l’Associacio Afmmte, va estar present a la Jornada «Depressió a les Terres de l’Ebre», va estar organitzat per la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta.
Video de la Jornada Depressió a les Terres de l’Ebre: https://www.youtube.com/watch?v=hMuBf3WFb6A
Benviguda i Presentació del Dr. Joan Nin, Director Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, de l’Alcalde de l’Aj d’Amposta, Sr. Àdam Tomàs, del Dr. Antonio Labad, psiquiatre i President del Patronat de la FPMTE i del Dr. Toni Coello, psiquiatre i Director Mèdic de la FPMTE.
En aquesta jornada van intervindre:
– El Dr. Francesc Arrufat, psiquiatre i director mèdic de l’Institut Pere Mata.»Covid i depressió» la punta de l’iceberg.
– La Dra. Belén Gallo. Forense, Subdirectora de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya, Divisió Tarragona «Conducta Suicida».
– El Dr. Toni Ramos. Cap de psiquiatria de l’Hospital Vall d’Hebró. Professor de la Falcultat de Medicina de la UAB. «Novetats Terapèutiques.
– Sr. Raúl Llosa, psicòleg clínic CSMA El Vendrell. «Intervenció psicològica en depressió».
– Dra. Cristina Vila. Psiquiatra. Cap de serveis de la xarxa externa adults de la FPMTE. «Codi Suicida».
– Taula Rodona. Vincle Terapèutic i experiències en primera persona amb la Sra. Adela Herrada, Activista en 1a persona i Paco Moya membre de l’Associacio Afmmte. Lídia Sarrió, infermera, Supervisora d’infermeria de la FPMTE i professora associaciada de la Universitat Rovira i Virgili.
Moderadora, Cecília Agramunt, psicòloga Activa’t per la salut mental.
-Acte de cloenda i conclusions, Dr. Toni Coello, psiquiatre, Director Mèdic FPMTE.

   
   
   
   
                                           

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger