ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE MALALTS MENTALS DE LES TERRES DE L’EBRE

Un any més el “Matadero Festival” es va celebrar a Sant Carles de la Ràpita, tot i el vent que va estar present durant tot el festival, fet que va afegir certes complicacions en l’organització de l’acte, com la destrossa de totes les carpes destinades a tallers i parades d’artesania i la disminució del públic assistent. Malgrat els  entrebancs que van sorgir per causes de la natura, el festival es va desenvolupar segons l’horari previst i es varen realitzar totes les activitats programades.

Des de l’origen del projecte es va pensar en un festival amb diferents besants, tant socials com culturals.
Per una banda el festival es va celebrar a l’antic escorxador de Sant Carles de la Ràpita.
L’ajuntament va cedir gran part de l’equipament a grups musicals del municipi per assajar. Aquest grups són en bona part, l’oferta musical dels diferents festivals. A més, sempre s’inviten a altres grups per tal d’ampliar l’oferta musical a l’hora que els mateixos grups novells es relacionen i comparteixen escenari amb grups professionals.

Per altra banda, “l’Associació Tornai” va organitzar una barra solidaria i venda de productes solidaris, els beneficis dels quals es destinen a altres associacions del territori. Enguany, els beneficis van ser per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre. L’associació “AFMMTE” va estar present durant bona part del Festival, col•laborant i vetllant per el bon funcionalment

Cal recalcar la participació d’altres entitats com: l’Associació d’amics del lleure, els quals van realitzar tallers infantils de dibuix i de cares pintades, el club d’escacs la Ràpita, tant el mestre com els alumnes varen realitzar partides de demostració.

També va participar l’associació Som.nit, la qual realitzava tasques d’informació dels riscs del consum de drogues i proves preventives d’alcoholèmia per a conductors que vulguin estar tranquils a l’hora d’agafar el cotxe.

A més de les entitats també van participar en l’acte Olga conta contes, que va captivar als més petits amb un mon imaginari ple de color i alegria, fent oblidar el vent per una estona, i diferents pintors de graffiti. Destaquem els pintors Vlad, Andrei i Lazer.

Pel que fa a l’oferta de concerts, tots van succeir quasi sense problemes tècnics i a l’hora prevista.
• Primer, el grup “Herenya” amb components de la Ràpita i d’altres pobles de les TTEE van oferir un gran concert de Heavy Metal. El vocal amb una veu admirable i una imatge professional del grup damunt l’escenari tot i el seu curt bagatge, oferint composicions treballades i assajades.
• El segon, el grup “Marge de Pedra” d’Amposta, que ja porta un camí recorregut, va presentar un concert en la línia dels seus treballs anteriors. Tot seguit i després de superar alguns problemes tècnics.
• El tercer grup, “Taus”, el qual assaja en l’equipament de l‘antic escorxador. Van demostrar la professionalitat en superar els entrebancs i oferir el concert més melòdic de la nit, amb temes inèdits, desprès de la gravació de la tercera maqueta d’aquest grup.
• L’últim grup que havia d’actuar  “Oko Baix”  van ser els representants dels grups que assagen a l’antic escorxador i que a més, hagueren tocat en els quatre festivals. Però desafortunadament Oko Baix el que havia de ser l’últim concert de la nit va haver d’anul•lar-se per la desconnexió elèctrica de tot el festival. Degut a l’hora en que es trobava el festival,(altes hores de la matinada) va resultar impossible restablir la connexió a temps.

El grup invitat “Ktulu” va descarregar tota la seva potencia tant musical com gestual de tots els seus components i van animar al públic que resistia al vent, fent oblidar definitivament qualsevol molèstia, per gaudir d’un concert en majúscules.

El dimarts 1 de juny en el local de la nostra associació, es va fer el lliurament del xec per part de l’Associació “Tornai” i d’una placa gravada de part de la nostra associació, manifestant el nostre agraïment.

 

      

 

     

 

     

 

      

 

     

 

     

 

     

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger