El passat disssabte 28 de maig a les 19:30h de la tarda es va realitzar el concert de la Banda Comarcal de la Terra Alta. Des de Associacio Afmmte, volem agrair al Consell Comarcal de la Terra Alta i a l’Ajuntament de Batea, que hagin pogut organitzar aquest acte amb la participació de la Banda Comarcal de la Terra Alta.

La crisis sanitària ocasionada per la “Covid 19”, ha afectat especialment a les persones amb trastorn mental i als seus entorns familiars pels canvis significatius que ha suposat en la seva vida quotidiana i per la necessitat d’adaptar-se ràpidament a una nova realitat.
AFMMTE i el Club Social Terres de l’Ebre, treballa dia a dia per millorar la qualitat de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.
Enhorabona sobretot a la #bandacomarcaldelaterraalta per aquest acte tan entranyable.🎼🥁🎷🎺🎵🎶

   

   

   

   

 

 

 

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger