L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i el Club Social Terres de l’Ebre, proposa un concurs a Instagram al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental.

Bases del concurs:
• Plataforma: Instagram
• Tema: Enfoca la teva salut mental
• Qui hi pot participar: Qualsevol persona major de 16 anys.
1ºPremi: Es premiarà la millor foto que transmeti una imatge de la Salut Mental. El guanyador obtindrà com a premi, «Un dinar per a 2 persones».
2º Premi: Es realitzarà un sorteig entre totes les fotografies que participin en el concurs. El premi serà de “Dos entrades per anar al cinema”.
Termini: Només s’admetran fotos publicades entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre del 2022, ambdós inclosos.
Condicions:
• Les fotografies hauran de ser inèdites.
• Cal etiquetar @afmmte la foto publicada a instagram.
• Cal comentar les imatges participants amb el hashtag #salutmentalterresdelebre2022 i cal conservar la imatge original.
• Es poden publicar tantes fotos com la persona participant vulgui.
Jurat: Representants de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre i també es comptarà amb la valoració d’un fotògraf professional.
Veredicte: El veredicte es farà públic a través de l’Instagram @afmmte i altres xarxes socials i la web de l’Associació AFMMTE el dia 22 d’Octubre.

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger