DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL A LES TERRES DE L’EBRE
Aquest passat diumenge, dia 9 d’octubre, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, va celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental al municipi de Roquetes.
La jornada d’actes es va iniciar amb una caminada solidària a càrrec de Trail Roquetes, la qual va finalitzar amb un vermut musical amenitzat per l’Escola de Música Tradicional Ebrenca «lo Canalero» al Casal Municipal de la Ravaleta.
Tot seguit, vam gaudir d’un dinar de germanor, acompanyats pels membres del consistori de Roquetes, representants de l’àmbit de la salut mental, familiars, persones usuàries, professionals, entitats col·laboradores i simpatitzants.
Per concloure l’acte, vam gaudir de l’obra de teatre “Encenalls” de la companyia Sinergia, que va contribuir a donar visibilitat a la salut mental d’una forma interactiva amb el públic assistent.
Finalment, volem expressar el nostre agraïment a l’Ajuntament de Roquetes i tots els agents que han fet possible que aquesta jornada sigui un èxit, per tot el suport rebut i la total implicació envers la salut mental al territori.

   

   

   

   

   

   

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger