📣📣📣 El divendres 11 de novembre a les 16h, farem la Xerrada d’Alimentació i Nutrició «Mites i Creences d’alimentació i nutrició», amb María Cerdán – Nutrición Integrativa y PNI Clínica, des de les 16h i fins les 17h, al Club Social Terres de l’Ebre, per a tots els Socis i GAM’S, i per tots/es les persones interessades, presencial i on-line via Jitsi meet. Us hi esperem!🥑🍞🍫🥜🥦 🙋🏻‍♀️ #salutmental #saludmental #xerradamitesicreecesalimentacióinutrició

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger