El passat dimecres 9 de novembre al curs d’informàtica de l’Associacio Afmmte, vam descarregar de la pàgina web de xataka.com, el programa CustomFolder, què és una petita aplicació gratuïta que et permet personalitzar les icones dels arxius i carpetes de windows, amb gran quantitat d’emblemes i colors iper a decorar-los. També pots afegir les teves pròpies imatges. A la vegada van descarregar el programa Audacity, es tracta d’un programa per a gravar i editar pistes d’audio en qualsevol sistema operatiu. Es pot importar, editar i combinar diferents arxius d’audio, i fins i tot exportar els teus enregistraments en qualsevol tipus de format per a usar-les en el lloc que prefereixis. #salutmental #saludmental #tallerdinformàtica

    

 

 

Por AFMMTE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Social Messenger