El passat dimecres 9 de novembre al curs d’informàtica de l’Associacio Afmmte, vam descarregar de la pàgina web de xataka.com, el programa CustomFolder, què és una petita aplicació gratuïta que et permet personalitzar les icones dels arxius i carpetes de windows, amb gran quantitat d’emblemes i colors iper a decorar-los. També pots afegir les teves pròpies imatges. A la vegada van descarregar el programa Audacity, es tracta d’un programa per a gravar i editar pistes d’audio en qualsevol sistema operatiu. Es pot importar, editar i combinar diferents arxius d’audio, i fins i tot exportar els teus enregistraments en qualsevol tipus de format per a usar-les en el lloc que prefereixis. #salutmental #saludmental #tallerdinformàtica

    

 

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger