📣📣📣 Bona tarda!, el dijous 24 de novembre, farem el Taller de ball, «Sevillanes», amb Escola de dansa Jacqueline Biosca, des de les 16h i fins les 16:50h, al Club Social Terres de l’Ebre, per als socis, GAM’S, i per tots/es les persones interessades, presencial i on-line via Jitsi meet.

Us hi esperem! 🙋🏻‍♀️💃💃 #salutmental #saludmental #tallerdesevillanes

 

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger