El passat dimecres 18 de gener al curs d’informàtica de l’Associacio Afmmte´, vam mirar la web de «Music Map», que és un lloc web basat en el projecte Gnod, una base de dades que estableix interrelacions entre els gustos dels usuaris. El seu funcionament és molt senzill: escrius el nom d’una banda o intèrpret que t’agradi, i el sistema t’ofereix un núvol de noms d’altres bandes relacionades, segons el patró de gustos d’altres usuaris.

També vam mirar la web de «Little Alchemy 2», que és un petit i senzill joc web que ens permet anar remesclant aquests elements i els seus derivats entre si per a crear tot un catàleg de 720 materials que et permetran fins i tot crear vida.

I per ùltim vam consultar la web «Stellarium web», que es una web que usa la geolocalització (si li ho permetem) per a mostrar-nos com seria el nostre cel nocturn si no visquéssim en ciutats preses per la contaminació lumínica. Si fem clic en les estrelles, ens anirà dient quina és cadascuna, i aportant diverses dades sobre elles.

#salutmental #saludmental #cursdinformàtica

     

Por AFMMTE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger