Arrenca el programa Ocell de Foc a les Terres de l’Ebre amb l’objectiu d’oferir atenció a joves de 16 a 30 anys, especialment aquells amb problemàtica de salut mental, per tal de millorar el seu benestar emocional i la seva qualitat de vida.

Les entitats que participen en el projecte realitzaran l’acompanyament dels joves cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent proporcionant-los les eines i els recursos per poder aconseguir-ho i per assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

QUÈ OFERIM?

  • Informació, prevenció i lluita contra l’estigma de la salut mental i l’abandonament educatiu
  • Atenció grupal al col·lectiu de joves
  • Assessorament de projectes i iniciatives juvenils
  • Acompanyament i orientació als i les joves

Vídeo programa Ocell de Foc.

https://www.youtube.com/watch?v=8978o7givrI

 

Por AFMMTE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger