Arrenca el programa Ocell de Foc a les Terres de l’Ebre amb l’objectiu d’oferir atenció a joves de 16 a 30 anys, especialment aquells amb problemàtica de salut mental, per tal de millorar el seu benestar emocional i la seva qualitat de vida.

Les entitats que participen en el projecte realitzaran l’acompanyament dels joves cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent proporcionant-los les eines i els recursos per poder aconseguir-ho i per assolir la seva inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

QUÈ OFERIM?

  • Informació, prevenció i lluita contra l’estigma de la salut mental i l’abandonament educatiu
  • Atenció grupal al col·lectiu de joves
  • Assessorament de projectes i iniciatives juvenils
  • Acompanyament i orientació als i les joves

Vídeo programa Ocell de Foc.

https://www.youtube.com/watch?v=8978o7givrI

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger