El passat dimecres 29 de març al curs d’informàtica de l’Associacio Afmmte, vam mirar la web de Google Earth, que és un sistema d’informació geogràfica que mostra un globus terraqui virtual que permet visualitzar múltiple cartografia, basat en imatges satel·litàries ia més permet la creació d’entitats de punts línies i polígons, comptant també amb la possibilitat de crear mapes.
També vam mirar la web de www.fontspring.com/macherator, que és una eina amb la qual es poden identificar les tipografies que s’han fet servir en qualsevol imatge. L’usuari pot carregar la imatge que tingui la tipografia que necessita identificar o utilitzar la URL d’aquesta imatge, i en qüestió de segons revisarà i acaronarà les formes tipogràfiques, concloent quines tipografies són les més similars a les que l’usuari proposa.

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger