Un any més, l´Associació Afmmte, com ja és tradició, va participar en la Diada de Sant Jordi 2023, amb una parada de venda de roses solidàries a la plaça Carles III, de la Ràpita, juntament amb les altres entitats. Des de les 9 h del matí fins les 12:30h de la tarda, es van vendre roses.
De la mateixa manera, l’Associació AFMMTE, va muntar un altra paradeta a Amposta, amb el Club Social Terres de l’Ebre, a l’avinguda de la Ràpita, front l’Hotel Montsià.
Hem de manifestar la nostra satisfacció, ja que vam superar la previsió de la venda de roses sent un èxit.
El nostre lema «Regalant una rosa col·labores amb la Salut Mental». El nostre objectiu és apropar-nos a la població en general, per intentar incrementar la sensibilitat vers la MALALTIA MENTAL
Agraïm la col•laboració i participació de totes les persones que ens van donat suport.

La Ràpita

   

   

Amposta

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger