El passat dimecres al curs d’informàtica de l’Associacio Afmmte, vam descarregar el programa «Revo unistaller», què és un desinstal·llador per a microsoft windows i desinstal·la programes i elimina arxius i entrades del registre de windows.

També vam descarregar el «freeoffice», què és un paquet ofimàtic que inclou un procesador de textos, una aplicació de fulls de càlcul i un programa de presentacions, tots ells totalment compatibles amb les seves aplicacions equivalents de microsoft office (word, excel i power point).

#cursdinformàtica #salutmental #saludmental

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger