El passat divendres 22 de setembre a l’Església Nova de la Ràpita, l’Associacio Afmmte va organitzar una Taula Rodona per reflexionar sobre la salut mental, la importància que té en la nostra societat i com ens afecta. Van col·laborar, el Dr. José González Calvo, psiquiatra, coordinador equip GUIA de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, usuaris en 1a persona de familiars. La regidora de l’Ajuntament de la Ràpita de polítiques socials , igualtat i cultura, Noèlia Belmonte, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents. El regidor de festes, fires i medi ambient, Ivan Subirats, va ser l’encarregat de moderar la taula rodona.

Des de l’Afmmte volem donar les gràcies a tots els assistents. Ajuntament de la Ràpita #salutmental #taularodona #afmmte Club Social Terres de l’Ebre

   

   

   

 

 

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger