Lliurament de premis del concurs de fotografia d’instagram 2023. Enfoca la teva salut mental. Carlos Fumadó i Javi Gimenez. Moltes felicitats!🥳👏 #concursdefotografia #concursdefotografiainstagram #premis #enfocalatevasalutmental #salutmentalterresdelebre2023 #salutmental #saludmental

 

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger