Biblioteques i Salut Mental. Dimarts 7 de novembre a les 18:00h sessió de contacontes Fuig, Bèstia! A càrrec de Mon Mas.

Un conte sobre la tristor, la Dolça i una bèstia de la que no sempre cal fugir. @bibliorapita @ajlarapita #centralbibliotequesterresdelebre #taulasalutmentalterresdelebre #salutmental #saludmental

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger