El passat dimarts 7 de novembre a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó. La Ràpita, es va realitzar el contacontes “Fuig, bèstia!”, a càrrec de la Mon Mas. Aquesta activitat ens parla de la salut mental i la seva normalització. Basat amb el conte Sa dragonera (Tristesa per un dol). En aquesta sessió la Mon Mas va explicar un conte sobre la tristor , la Dolça i una bèstia de la que no sempre cal fugir. La tristor es un sentiment absolutament normal i necessari per a l’ésser humà. Tots ens podem sentir tristos o melancònics , però aquest sentiments, normalment, no duren gaire i marxen en uns dies. A la Dolça, però, se li ha ficat a l’estòmac. El seu pare, el rei , no sap què fer per ajudar-la., fins que un dia arriba un mercader de terres llunyanes que obrirà una escletxa d’esperança per a la Dolça.
Adreçada al públic infantil entre 6 i 10 anys. La Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre amb la col.laboració de la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre, dins de la comissió de “Biblioteques i Salut Mental”, una vegada més, ha mostrat la necessitat de visibilitzar la Malaltia Mental, amb l’acompanyament de l’Associació de Familiars de Malats Mentals de les Terres de l’Ebre, que es troba ubicada a la Ràpita i dóna cobertura a totes les Terres de L’Ebre.
Agraim a la Mon Mas la seva implicació i motivació amb els infants i les seves famílies. Enhorabona per la teva intervenció.

   

                                             

           

                     

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger