L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de L’Ebre, ha estat convidada per part de les professores de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Campus Terres de l’Ebre, Gina i Núria, per fer una xerrada als alumnes de 3r curs de Grau d’Infermeria, en l’assignatura «Infermeria en situacions complexes de salut mental».
La xerrada que es va duu a terme per part de Francisco Moya i Margarita Risa (Familiars), Abel Carrasco, (Activista en 1a persona), María Jesús Moreno (Tècnica de l’Associació AFMMTE), amb el títol «Famílies Cuidadores del Malalt Mental».
La tècnica de l’Associació, va presentar el Power Point de l’estudi-diagnosi de la província de Tarragona, sobre la evolució de la malaltia mental durant els anys 2013 i 2022.
En l’estudi queden reflectides totes les dades referents a la discapacitat mental.
Moltes gràcies a Gina i Núria, per convidar-nos a fer aquesta xerrada a la URV Campus Terres de l’Ebre, i sobretot a l’alumnat de 3r d’infermeria, per la vostra atenció.

     

 

 

 

 

 


     

 

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger