La Fundació Caixa Tarragona, el passat 16 de juny ens va fer l’entrega a la nostra Associació, del Conveni de Col•laboració del programa “Tu Ajudes 2011”. L’entrega es va celebrar al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
Des de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha votat, ja que aquest any ens podem sentir molt satisfets de com ha anat la votació de cara a la nostra Entitat ( encara millor que l’any passat). Es nota que cada dia la gent està més sensibilitzada en les Malalties Mentals, ja que malauradament, cada dia hi han més famílies afectades.

19:00- Acte principal a la Sala August
• Acte conduït per Xavier Graset, periodista de Catalunya Ràdio
• Els projectes en primera persona: les entitats expliquen les seves experiències
• Actuació de Pep Plaza ( actor del programa de TV3 Crackòvia)
• Cloenda a càrrec de:
– Albert Abelló, President de la Fundació Caixa Tarragona de CatalunyaCaixa.
– Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona.
20:00- Final de la Trobada

En acabar l’acte principal, ens van traslladar a la Sala Polivalent  i van gaudir d’un aperitiu amenitzat amb música en directe
A la mateixa Sala Polivalent havien habilitades diverses taules on cada entitat recollia el seu Conveni de Col•laboració Tu ajudes 2011.
*Al final de l’acte, van tindre la gentilesa de fotografiar-se  amb els membres de la nostra Associació, el President de la Fundació Caixa Tarragona , el Sr. Albert Abelló i Xavier Graset, periodista de Catalunya Ràdio

 

    

   

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger