Els alumnes del PFI d’Imatge Personal i Estètica de la Fundació Gentis han acceptat el repte d’organitzar una desfilada única el pròxim 22 de març a la fila d’Amposta pel matí. Aquesta iniciativa no només busca mostrar tot el que han après durant el curs, sinó també celebrar el creixement personal i la solidaritat amb la comunitat.

🎉 Després de treballar intensament en les idees més originals i amb l’ajuda de diferents sectors de l’Institut de l’Ebre i de l’INS Sòl-de-Riu, aquesta desfilada promet ser un esdeveniment memorable on l’art, la música i el bon gust es donaran cita. 🌈 Col·laborant amb entitats relacionades amb el col·lectiu LGTBIQ+, i amb el suport del comerç local d’Amposta, aquesta iniciativa també inclourà un bingo benèfic on tots els beneficis seran destinats al Club Social Terres de l’Ebre.

🙏 Volem expressar el nostre agraïment a tots els que han col·laborat en aquest projecte: des dels comerços locals fins als voluntaris que desfilaran, així com a tots els professionals i alumnes implicats. La vostra dedicació ha fet possible aquesta meravellosa oportunitat de créixer junts i aportar al nostre futur professional. No us perdeu aquesta cita amb la moda, la solidaritat i l’esperit comunitari.

Veniu a suportar els nostres talentosos alumnes i a contribuir a una bona causa! #clusocialterresdelebre #desfilada @fundacio_gentis @amposta_radio

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger