El passat 19 d’abril es va realitzar la sessió de Risoteràpia a càrrec de Maria Josepa Ruiz Morera, psicòloga clínica Col.443-Pedagoga. Amb aquesta divertida tècnica van reduïr l’ansietat, i van alliberar endorfines per la millora de l’estat d’ànim, entre molts altres beneficis. 🔝🤣👏🏻 #tallerrisoterapia #salutmental #saludmental #clubsocialterresdelebre #afmmte @consulta.psicologiapedagogia

                    

       

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger