Exposició + Xerrada «DES-CONNECTATS». Divendres 24 de maig a les 18h, a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó. La Ràpita.Les germanes Besolí, ens conviden a reflexionar sobre com perdem la vida real mentres estem pendents de fer-nos visibles a la xarxa.

Us hi esperem!. #salutmenal #xerradadesconnectats Ester Besolí, #afmmte #clubsocialterresdelebre

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger