El passat dissabte 11 de maig, a l’Ajuntament de la Ràpita es va celebrar la primera trobada de Clubs socials que formen part de la Coordinadora Salut Mental Tarragona-Ebre, com l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Terres de l’Ebre, Porta Oberta de Valls, Porxo del Doctor Tosquelles de Reus i Cambrils i Associació de la Muralla de Tarragona.

Els representants de les associacions van signar el llibre d’honor de l’ajuntament i va ser un acte de reivindicació, de suport i reconeixement per la salut mental. Després vam anar a fer un creuer pel Delta de l’Ebre, i vam finalitzar amb un dinar de germanor. Associacio Afmmte, Associació Porta Oberta Salut Mental, Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, Club Social La Muralla, #salutmental #lluitacontralestigma #coordinadoradesalutmentaltarragonaterresdelebre.

   

   

  

   

   

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger