📣📣📣 El divendres 7 de juny, farem el taller de nutrició «Probiòtics VS Prebiòtics«, amb María Cerdán – Nutrición Integrativa y PNI Clínica des de les 16:00h i fins les 17:00h, al Club Social Terres de l’Ebre per a tots els Socis i GAM’S, i per tots/es les persones interessades, presencial i on-line via zoom.

Us hi esperem!🍊🍋🍇🥝🥑 🍶🙋🏻‍♀️ #salutmental #saludmental #tallerdenutrició #probiòtics #prebiòtics

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger