“NEIX LA COORDINADORA D’ENTITATS DE SALUT MENTAL DE TARRAGONA”

La nostra Associació, durant els mesos ( maig, juny i juliol ), em mantingut unes trobades amb les Associacions de la província de Tarragona. Fruït d’aquestes trobades, neix la Coordinadora d’entitats de Salut Mental de Tarragona. L’objectiu és promoure un espai de treball conjunt entre les Associacions de Tarragona per tal de cohesionar el teixit associatiu i promoure el seu creixement, col•laborar amb les administracions públiques i desenvolupar accions de sensibilització i lluita contra l’estigma a nivell comunitari.
Al mes de juny es va finalitzar el curs d’informàtica 2010-2011  i  concretament el dia 20 de juny, es va fer l’entrega per part del nostre president, dels diplomes del curs, als alumnes.
Gràcies al programa “Tu ajudes” de Catalunya Caixa i una part de la subvenció que ens aporta la Diputació de Tarragona, al mes de setembre tornem a començar el curs d’informàtica 2011-2012, ja que entenem que és el taller que motiva més als nostres usuaris.
En el mateix mes, també iniciarem un “Taller de Reflexoteràpia”.

 

         

 

         

 

         

 

         

   

 

Degut a la demanda reiterada de consultes per part de les famílies, de les seves inquietuds testamentàries referent als seus fills (malalts i no malalts), la nostra Associació properament intentarà programar una xerrada on ens assessorin sobre “Transmissió de bens i patrimoni”.

Malgrat la crisis que ens està afectant a tots, volem agrair a les Institucions Públiques que ja ens han resolt els convenis 2011 i ens han mantingut la mateixa subvenció de l’any 2010.
• Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita.
• Diputació de Tarragona.
• Consell Comarcal del Montsià.
• Generalitat. Dep.Benestar Social i Família ( pendent resolució ).

* Catalunya Caixa ( Programa «Tu ajudes» 2010 ).

 

 

 

                         

 

 

 

Sant Carles de la Ràpita, 28 d’agost de 2011

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger