El passat dia 24 d’abril, l’ Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de L’Ebre, va estar convidada per part de la professora de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Campus Terres de l’Ebre, Sra. Núria Albacar Riobóo, per fer una xerrada als alumnes de 3r curs de Grau d’Infermeria, en l’assignatura «Infermeria en situacions complexes de salut mental».

La xerrada es va duu a terme per part del President i la Secretària de l’Entitat, amb el títol » Famílies Cuidadores del Malalt Mental».

Hem de destacar l’atenció en tot moment i la participació per part de l’alumnat, on van intervenir mostrant les seves inquietuds i desconeixença referida a la vida quotidiana del malalt.

Aquest darrer any hem creat l’ ASSOCIACIÓ FECAFAMM- DEMARCACIÓ DE TARRAGONA/TERRES DE L’EBRE, COORDINADORA D’ENTITATS DE SALUT MENTAL, on ha estat necessari la elaboració d’un estudi-diagnosi de la província de Tarragona, sobre la evolució de la malaltia mental durant els anys 1999-2009. La nostra Associació juntament amb la recollida de dades de cada una de les entitats que formen part de la Coordinadora, va elaborar l’estudi on queden reflectides totes les dades referents a la discapacitat.

Aquest estudi fou presentat via power point a l’alumnat per l’Administrativa de la nostra Associació.

Per finalitzar el nostre President va fer entrega del treball realitzat a la Sotsdirectora de la Facultat d’Infermeria de la URV, Sra. Flor Sáez Vay.

 

    

 

    

 

                                                      

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger