FECAFAMM FORMA EN EL PROJECTE PROSPECT A USUARIS, FAMILIARS I PROFESSIONALS A SANT CARLES DE LA RÀPITA.

Els dies 16, 17 i 18 de Novembre de 2012 es va celebrar en San Carles de la Ràpita, Tarragona, a la seu del Col•legi Públic «HORTA VELLA» , la tercera edició completa de cursos de formació PROSPECT de Catalunya, coordinada conjuntament entre la Federació i la Coordinadora FECAFAMM- Demarcació de Tarragona/ Terres de l’Ebre. La Federació Fecafamm es va encarregar de coordinar a l’equip de facilitadores/as i els aspectes pedagògics de cadascun dels mòduls. Els aspectes logístics van ser organitzats des de la Coordinadora FECAFAMM- Demarcació de Tarragona/ Terres de l’Ebre i des de la nostra Associació els vam facilitar els allotjaments i els locals adients per el desenvolupament del Curs.

La formació té per objectiu treballar en la línia de l’apoderament del col•lectiu en salut mental, familiars i usuaris així com els professionals. Al curs van assistir 46 PARTICIPANTS + 6 FACILITADORS cedits per la FECAFAMM, dividits en tres grups diferenciats de 21 usuaris, 14 familiars i 11 professionals, corresponents a les associacions de la Coordinadora de Tarragona i la Fundació Pere Mata.

Des d’aquí volem agrair a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, per facilitar-nos el col•legi públic HORTA VELLA amb tot els aparells i sales a la disposició del curs (ordenadors, equip de música, 3 aules + el menjador i cuina). L’empresa «Som Cuina» , (empresa de càtering de Sant Carles de la Ràpita), es va encarregar de realitzar els esmorzars i dinars durant els 3 dies de les jornades del PROSPECT.

La nostra Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, li dóna el més sincer agraïment al Director de l’escola Horta Vella Sr. Josep Queral, per l’ atenció que ha tingut en col•laborar en la nostra entitat, tractant-se d’una participació en hores no lectives, fora de l’horari laboral.

 

 

    

 

     

 

    

 

    

 

    

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger