La depressió és la primera malaltia entre els adolescents de tot el món segons l’Organització Mundial de la Salut. En un estudi, també alerta que els suïcidis són la tercera causa de mort entre els joves de 10 a 19 anys després dels accidents de trànsit i les infeccions del VIH, tot això a nivell mundial. A Catalunya el suïcidi és la primera causa de mort entre els adolescents i, de fet, es calcula que per cada persona que se suïcida, n’hi ha 20 que ho intenten. Per parlar-nos d’aquest problema, ens han acompanyat Rafel Santandreu, psicòleg i autor d’un dels èxits editorials de l’any, Les ulleres de la felicitat i Hernán Sampietro, secretari de l’associació Activament i afectat per depressió.

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Social Messenger