El passat dia 4 de maig a les 12h de matí, l’ Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de L’Ebre, va estar convidada per part de la professora de la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Campus Terres de l’Ebre, Sra. Núria Albacar Riobóo, per fer una xerrada als alumnes de 3r curs de Grau d’Infermeria, en l’assignatura «Infermeria en situacions complexes de salut mental».

La xerrada es va duu a terme per part del President Sr. Francisco Moya i la secretària de la nostra entitat, la Sra. Margarita Risa, amb el títol » Famílies Cuidadores del Malalt Mental».

L’administrativa de l’associació la Sra. María Jesús Moreno, va presentar el Power Point de l’estudi-diagnosi de la província de Tarragona, sobre la evolució de la malaltia mental durant els anys 2003 i 2013.

En l’estudi queden reflectides totes les dades referents a la discapacitat.

Durant tota la setmana els alumnes que tinguin twitter, podran anar comentant amb el hashtag #xerradacuidadorsmmalaURV , les seves impressions respecte la xerrada.

Hem de destacar l’atenció en tot moment i la participació per part de l’alumnat, on van intervenir mostrant les seves inquietuds i desconeixença referida a la vida quotidiana del malalt.

 

.    

    

    

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger