l passat diumenge dia 9 d’octubre, va tenir lloc la Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental de les Terres de l’Ebre a Gandesa

L’acte va estar organitzat per l’Associació, juntament amb la col•laboració i participació de la Fundació Pere Mata Terres de l´Ebre.

La jornada es va iniciar a les 11:30h del matí a l’Ajuntament de Gandesa, donant-nos la Benvinguda les autoritats: l’alcalde de Gandesa, Regidors, Vice-presidenta Consell Comarcal Terra Alta, Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, pubilles, i ens va acompanyar el Sr. Ismael Piñas, Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.

Des d´allí es va programar una marxa popular pels carrers del centre de la població, amenitzada per la colla gegantera i grallera de Gandesa. A les 12h va tenir lloc l’arribada a la plaça del Comerç, amb l’actuació dels grups de Jotes de Gandesa i Tallers de Jocs Romans. Tot seguit, a les a les 13:30h, vam visitar la Cooperativa Agrícola de Gandesa. A les 14 hores es va celebrar el Dinar de Germanor al Restaurant Coll del Moro de Gandesa, i a les 16h, es va portar a terme els parlaments.

El Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, el Sr. Ismael Piñas Forcadell, durant els parlaments, ens va comunicar que des del CatSalut, s’ha inclòs com a noves accions a realitzar dintre del contracte amb la Fundació Pere Mata, dos nous programes, que han de permetre millorar l’atenció als malalts mentals de totes les Terres de l’Ebre.

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, ens han aprovat una subvenció, perquè la nostra entitat (Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre), pugui fer l’atenció a les famílies amb problemes de salut mental al seu territori, Terra alta i Ribera d’Ebre.

La nostra Entitat, vol donar les gràcies als diferents organismes que han fet possible poder dur a terme aquesta diada amb la seva col·laboració:

 

• Ajuntament de Gandesa.

• Consell Comarcal Terra Alta

• Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

• Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

• Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre.

• Oficina Jove de la Terra Alta.

 

           

                           

 

            

 

            

 

 

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger