hola

Avui dia 4 de juny a les 9:00 del matí, les Treballadores del Club Social Terres de l’Ebre i l’Administrativa de l’Associació AFMMTE, han assistit a la Jornada de Treball, «Programa d’Atenció Específica a les persones amb Trastorn Psicòtic Incipient»: Treball en xarxa, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Organitzat per la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, conjuntament amb la Clínica Terres de l’Ebre i els Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre.

Les psicosis són els principals probremes sanitaris dels trastorns mentals, per l’elevada incidència, per com afecten el desenvolupament de les persones que els pateixen i l’impacte que produeixen en el seu entorn familiar i social.

La major part dels trastorns mentals greus s’inicien en l’adolescència i la joventut i comporten una ruptura important en aquesta estapa vital, que afecta al llarg de la vida. La detecció i intervenció precoç inicial o prèvia a un episodi, atenua la fase aguda i millora el pronòstic evolutiu. 

El Programa d’Atenció Específica a les persones que presenten un Trastorn Psicòtic Incipient i a les seves famílies requereix del treball integrat de tots els dispositius de salut mental i addicions vinculats a l’atenció a aquesta població en cada territori.

Els Objectius de millora de la detecció, valoració i intervenció en el trastorn psicòtic incipient fan també necessària la col.laboració del conjunt de dispositius sanitaris, socials, educatius i comunitaris de cada àmbit territorial.

#FundacióPereMataTerresdelEbre

 

hola     hola

hola     hola

hola     hola

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger