El passat dia 27 de setembre, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, va rebre de la Fundació La Caixa, una aportació econòmica.

Aquesta aportació ens servirà enguany per poder continuar amb les nostres activitats, degut a la gran demanda que hem tingut de tota la població de les Terres de l’Ebre, per la situació del Covid. Aquesta col·laboració ens ajudarà també a continuar amb el Servei d’Atenció Psicològica que tenim a les 4 comarques de les Terres de l’Ebre, i que aquests serveis estan sent molt efectius.

En darrer terme, la nostra entitat vol agrair a l’Obra Social “La Caixa”, la seva col·laboració i suport rebut especialment en aquest temps tan difícils per a tothom, on queda palès que la “Salut Mental” és cosa de tots.

 

Por james

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger