El passat diumenge 12 de desembre l‘Associació AFMMTE, va anar a l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita, a veure l’obra de teatre «La dona del tercer segona«,  de Víctor Borràs amb Àurea Márquez, que ens va convidar a reflexionar sobre com actua la societat davant dels malalts amb trastorns mentals,un estigma que malauradament marca la vida de molts homes i dones.

La interpretació d’Àurea mereix un fort aplaudiment. És tan humana, natural i intensa que ens va fer encogir el cor. Els freqüents canvis de registre i els gestos que els acompanyaven expressaven un ampli ventall d’emocions: preocupació, pena, ira, angoixa, rebuig, desolació, desesperació, solitud, cansament, imcomprensió.

Des de l’AFMMTE, volem donar les gràcies a Àurea Márquez, per l’esplèndida actuació que ens va arribar al cor.

 

    

Por AFMMTE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Social Messenger