El passat dissabte dia 25 de febrer es va celebrar un acte solidari en benefici de l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre, en col·laboració amb l‘Associació Esportiva Veterans de Futbol de les Terres de l’Ebre (A.E.V.F.), es van organitzar unes jornades amb diversos partits de selecció de veterans del Baix Ebre i Montsià a l’estadi la Unió de l’Aldea.
La presentació de l’acte va ser un èxit gràcies a la genial col·laboració del president de A.E.V.F., el senyor Paco Callarisa, i de l’Ajuntament de l’Aldea, especialment, a l’alcalde el senyor Xavier Royo, que ens van acompanyar durant la jornada.
En aquest esdeveniment, l’AFMMTE va organitzar un sorteig benèfic gràcies a la col·laboració de diverses empreses del territori, la Càmera arrossera del Montsià per la donació d’un lot amb un licor d’arròs i un paquet d’arròs del Delta, al Bon Preu per la donació d’una espatlla de pernil i, al Bona Àrea per la donació d’un pernil. Per finalitzar l’acte, es va gaudir d’un piscolabis a càrrec de A.E.V.F.
Finalment, volem agrair les persones que van assistir a l’acte i que van col·laborar en la nostra entitat, per tal de donar visibilitat a la Salut Mental i continuar avançant tots junts cap a una societat més inclusiva.

   

   

   

   

   

 

 

Por AFMMTE

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger