📣📣📣 Aquest divendres 10 de març, farem el taller de nutrició «Alimentació antiinflamatòria», amb María Cerdán – Nutrición Integrativa y PNI Clínica, des de les 16:30h i fins les 17:30h, al Club Social Terres de l’Ebre, per a tots els Socis i GAM’S, i per tots/es les persones interessades, presencial i on-line via zoom.

Us hi esperem!🫐🍓🍒 🙋🏻‍♀️ #salutmental #saludmental #tallerdenutrició

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger