L’Associacio Afmmte, ha rebut una subvenció de la Diputació de Tarragona destinada a inversions en equipaments culturals o d’interès al ciutadà de l’any 2022.
L’adquisició dels materials que hem comprat per l’AFMMTE i el Club Social Terres de l’Ebre, ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona. #diputaciódeTarragona Diputació de Tarragona

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger