L’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre organitza, el pròxim diumenge 6 d’octubre, la celebració del dia Mundial de la Salut Mental, a la Ràpita. L’objectiu d’aquesta jornada és visibilitzar i sensibilitzar la població sobre la importància de la salut mental.

La festa començarà a les 11 h amb una concentració a la plaça del Cóc, que donarà pas a una cercavila pels carrers de la població. Hi participaran les autoritats locals, els gegants rapitencs, entitats del municipi i tots aquells que vulguin sumar-se a la iniciativa. A les 12:30 h, està prevista l’arribada a la plaça 1 d’octubre, on s’oferirà una barra solidària i un piscolabis, abans de començar els parlaments de les autoritats. A partir de les 13 h, els assistents podran gaudir de l’actuació musical de les Pepa’s Duet.

A més, l’Associació vol recordar que el pròxim 10 d’octubre s’inaugurarà el mòdul B del Club Social Terres de l’Ebre, un espai que obrirà portes tant en horari de matí com de tarda, ampliant així les places i les activitats terapèutiques per a persones amb problemes de salut mental majors de 18 anys. Aquest servei vol reforçar l’accessibilitat i la qualitat de l’atenció en salut mental a les Terres de l’Ebre.

Font: https://www.imaginaradio.cat/la-rapita-es-mobilitza-per-la-salut-mental-amb-cercavila-barra-solidaria-i-les-pepas-duet/   Redacció L.P.

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger