La policia de la ciutat nord-americana ha difós el vídeo del moment, elogiant la col·laboració del músic

“Tots hem d’ajudar-nos a mantenir-nos segurs”, és el missatge del cap de policia de la ciutat de Nashville, als Estats Units, després d’elogiar el músic Jon Bon Jovi per ajudar una dona “angoixada”, com la descriu la policia, que era la cornisa d’un pont per a vianants sobre el riu Cumberland.

La policia de Nashville ha difós en vídeo el moment, dimarts a la nit. Bon Jovi era al pont amb membres del seu equip gravant un vídeo.

Les imatges mostren com s’acosta a la dona, juntament amb una altra persona, i parla amb ella al voltant d’un minut.

Després, la dona passa de la part exterior de la barana, on estava recolzada, a la zona segura del pont i s’abraça amb l’artista. Encara estan una estona més parlant fins que marxen.

Bon Jovi té una fundació, la Jon Bon Jovi Soul, que, segons descriu a la seva web, treballa des del 2006 en programes contra la fam, la pobresa i el sensellarisme.

Font: https://www.ccma.cat/324/el-gest-de-bon-jovi-per-persuadir-una-dona-que-era-la-cornisa-dun-pont-a-nashville/noticia/3310852/

Por AFMMTE

És una entitat social que representa les 4 comarques de les Terres de l'Ebre, creada l'any 1998. Està adscrita a la Federació Salut Mental Catalunya. Som membres de la Coordinadora de Salut Mental Tarragona-Terres de l'Ebre i de la Taula de Salut Mental Terres de l'Ebre. També formem part del projecte Activa't per la Salut Mental TTEE. Aquets son els nostres serveis: - Servei de Club Social - Servei d'atenció psicològica - Servei d'atenció social (Treballadora Social).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger