El passat dia 9 de novembre a les 16h, vam començar el «Taller de Cuina al microones», a la seu local de la nostra Associació.

Els nostres usuaris van fer un pa de pessic de nata i xocolata, al microones.

El microones s’ha convertit en un electrodomèstic indispensable en qualsevol cuina que es preï. A més de ser útil per poder escalfar-hi qualsevol plat o aliment, podem treure-li més partit usant a manera de forn per cuinar diferents receptes, des de carns i peixos, a verdures i diferents postres. És ràpid, fàcil i senzill. L’únic amb el que cal anar amb compte és amb els motlles i recipients que s’usen. Cal mirar que siguin aptes per a aquest electrodomèstic.

El magnetró és el cor d’un microones i irradia les ones electromagnètiques que un ventilador distribueix per tot el forn. Una plataforma giratòria fa que les ones arribin per igual a totes les parts de l’aliment que introduïm al microones. El forn s’escalfa a elevada temperatura les molècules d’aigua que contenen els aliments, que giren a gran velocitat per l’interior del producte cuinant. El microones realitza tres funcions: descongelar, coure i escalfar. microones s’ha convertit en un electrodomèstic indispensable en qualsevol cuina que es preï. A més de ser útil per poder escalfar-hi qualsevol plat o aliment, podem treure-li més partit usant a manera de forn per cuinar diferents receptes, des de carns i peixos, a verdures i diferents postres. És ràpid, fàcil i senzill. L’únic amb el que cal anar amb compte és amb els motlles i recipients que s’usen. Cal mirar que siguin aptes per a aquest electrodomèstic.

 

     

     

     

 

 

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger