El Govern ha concedit la Creu de Sant Jordi 2014 a la Federació Salut Mental Catalunya. Aquest és un reconeixement per a tots nosaltres, per al conjunt del moviment associatiu de familiars i persones amb problemes de salut mental, i als professionals que fa més de 30 anys que lluitem plegats per una salut mental comunitària, en defensa dels drets de les persones i cercant solucions en forma de serveis sanitaris, socials, laborals i educatius, així com la normalització i lluita contra la discriminació.

Per això, ens hem de felicitar tots plegats, pel gran èxit que aquest guardó suposa i pel reconeixement del govern i dels més de 160 avals d’entitats i persones de tots els àmbits del nostre país.

Aquest guardó segur que ens esperonarà a seguir treballant amb il·lusió per fer del nostre un país inclusiu per a tothom i contribuir a la millora de la qualitat de vida, la no discriminació i la igualtat d’oportunitats de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies».

Felicitats a tots!

 

 

 

Fuente: Salut Mental Catalunya (Elisenda Ferrer), 2 d’abril de 2014

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger