Un tipus d’autisme que substitueix la intel·ligència emocional per un espai d’intel·ligència lògica.» Així ha definit la síndrome d’Asperger l’Iñaki Lemiechevsky, un nen de 12 anys que pateix aquest trastorn i que ha protagonitzat el documental «Through Me» que aquest vespre s’estrena al CosmoCaixa. La mare de l’Iñaki, Karina Blanco, ha explicat que el seu fill té «incapacitat de relacionar-se amb l’entorn com el concebim, es relaciona amb altres codis de comunicació i se li ha d’ensenyar a comunicar-se.» També hem tingut la presència de la directora de la pel·lícula, Andrea Lamount, que narra què passa dins una persona que té la síndrome d’Asperger, com pensa i com es relaciona.

 

 

 

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/5091171

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Messenger