#ActivatPerLaSalutMental

El projecte Activa’t per la salut mental pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental, o risc de patir-ne, i els seus familiars, puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, i millorar així la seva qualitat de vida. És un projecte impulsat per la Federació Salut Mental Catalunya i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, en el marc del Pla integral d’atenció a les persones amb trastorn mental i addic-cions. El projecte s’inicia amb un pilot, de 3 anys de duració, amb l’objectiu d’avaluar-lo i incorporar-lo a la cartera de serveis.

Més informació: www.activatperlasalutmental.org


Pròximament Activat per la Salut Mental, a les Terres de l’Ebre.

 

{youtube}FnAlfjvrqTA#action{/youtube}

Por afmmebre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Social Messenger